Long John met wat werk

Hallo fietsvrienden,

Zag op jullie site artikel en foto’s van restauratie van Long John van Davy Sleijster. Heb afgelopen weekend zelf een oude (CSO) Long John gekocht (zie foto’s). Er moet nogal wat aan gebeuren zoals je ziet! Ik dacht misschien kunnen jullie mij verder helpen! Weet iemand waar ik onderdelen kan vinden (spatborden, koppelingen stuurstang) en ik zoek iemand/een bedrijf die onderste stang (doorgeroest)van frame kan lassen of vervangen?

Graag hoor ik van jullie,
Met vriendelijke groet,
Ron roos

4 gedachten over “Long John met wat werk”

  1. Dat laswerk moet toch niet zo’n probleem zijn? de ouderwetse smid is er niet meer in iedere plaats maar een contructiebedrijf is er altijd wel ergens. Autoschade herstellers kunnen overigens ook best veel!
    Uiteraard kan ik hem ook voor je lassen maar weet niet of je in de buurt van Ede woont…

    1. Hoi Patrick, dank voor je reactie maar laswerk is inmiddels gebeurt, frame staat weer in de hammerite. Nu nog op zoek naar spatborden ca. 75mm breed voor wielen 20″ en 23″ en nog stalen veren voor de klapstandaard…….groet Ron

  2. Geweldig project, ben er zelf ok net aan begonnen. Ik mis alleen het standaard, wie weet waar ik zo een kan krijgen?? En waar heb je uiteindelijk de spat borden gevonden..

    Greetz,

    Stefan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *