9 gedachten aan “Foto’s kleine Grootte Transportfietstoer 2013”

  1. Bedankt iedereen die mee was! Sandra en ik hebben er van genoten.
    En voor de prachtige foto’s die al op het net te vinden zijn.
    De analoge zwart/wit foto’s laten wat langer op zich wachten :-o)

    Het was weer geweldig en omdat we én graag fietsen én graag één keer per jaar ‘De Grootte Transportfietstoer’ willen verrijden hebben we bedacht dat het handig is om ‘De Kleine Transportfietstoer’ in het leven te roepen.
    Dat wil zeggen dat DGTT voortaan altijd half mei verreden wordt en waar de meeste deelnemers worden verwacht terwijl de DKTT vaker in het jaar verreden zal worden als tochtje voor mensen die graag wat vaker door de natuur in Nederland willen fietsen met andere fietsliefhebbers van oude fietsen.
    We zetten dan een mooie tocht uit met een start- en eindpunt wat voor iedereen makkelijk te bereiken is en gaan ook een beetje rekening houden met de drukte in het Openbaar Vervoer :-o)
    Alle tochten, de kleine en de grootte worden natuurlijk op tijd aangekondigd via dit forum en het forum van Vereniging de Oude Fiets.

    Groetjes van mij,
    Charles Waagenaar

  2. En een speciaal bedankje voor de bestuursleden van De Fietsersbond voor de getwitterde foto’s.
    Het was een toevallig ontmoeting op het station in Ermelo. Erg leuk :-o)

    Groetjes van mij,
    Charles Waagenaar

    1. Twitter is een mooi medium, maarrr … ik heb het niet tot m’n beschikking. Is er iemand die de plaatjes van de Fietsersbond op dit forum kan plaatsen?

      Groet van
      Wim

  3. Zondag was weer een prachtige rit met goed weer door mooie natuur. Bij aankomst zijn we eerst neergestreken op een terrasje voor wat koffie en erg lekkere appelcake van Sandra. Daar kwamen we Arien de Jong van de fietsersbond tegen, die wat foto’s en een filmpje maakte van ons. Daarna volgde een mooie rit door bosrijk en heide gebied met natuurlijk een picknick, nog een terrasje en daarna een ijsje eten op weer een terrasje. De inwendige mens werd dus ook goed verwend. Er waren ook nog een paar (analoge) fotomomenten. Charles en ik hebben beide met een analoge camera gefotografeerd, dus deze foto’s duren nog even. Het ontwikkelen kost even tijd.
    Gelukkig hadden we goed weer, de voorspellingen gaven een redelijke kans op buien. Maar die zijn weggebleven. (Op de terugweg kwamen Bas en ik een meisje met racefiets tegen in de trein en die had in limburg de hele dag regen gehad.) Het enige minpunt was de zeikerige conducteur op de heenweg. Deze had het niet zo op transportfietsen met grote manden en kisten. Op de terugweg troffen we er een die het juist wel leuk vond. Waarschijnlijk een persoonlijke frustratie van de eerste conducteur.
    Al met al een zeer geslaagde rit.
    Gr. Erwin

    1. Hoi Ad,

      Ik zal eens aan de gang gaan om de volgende Kleine vorm te geven.
      Zal ook wel ergens in het midden van het land zijn.
      Veluwe is top maar er is nog véél meer in Nederland :-o)

      Groetjes van mij,
      Charles Waagenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *