Twee in één “klap”…

Better Bagels

Hallo Bas,

Ik reed van de week door Leiden en daar kwam ik de volgende twee transportrijwielen tegen…
Ze stonden bij een broodjeszaak opgesteld, midden in het centrum van Leiden en ik vond het wel even de moeite waard om er speciaal voor te stoppen en er een paar foto’s van te maken…

Groeten Paul.

4 gedachten aan “Twee in één “klap”…”

  1. Hoi Jeroen, dat is een mooie bakfiets die je daar op de foto hebt staan… Gaaf ding man!!
    Die bakfiets die je noemt op de brug heb ik inderdaad ook gezien, maar die vond ik nu geen foto waard hoor… Misschien als ie ooit onder handen is genomen door de eigenaar, maar dat zal helaas wel niet gebeuren ben ik bang…
    Maar goed, nogmaals, mooie bakfiets heb je daar…

    1. Ja, die bakfiets op de brug is inderdaad niet best meer. Gezien het feit dat de banden plat staan, en ik hem er niet altijd ziet staan lijkt het erop dat de eigenaar er mee op de velgen rondrijdt… De bakkersbakfiets en transportfiets zijn in veel betere handen. De eigenaar (van Better Bagels), is een echte liefhebber van oude transport/bakfietsen. Ik probeer ook een beeld te krijgen bij de nog bestaande bakfietsen in Leiden. Er zijn er nog een redelijk aantal, maar weinig in goede staat. Nou vind ik een nog goed rijdende maar flink opgebruikte bakfiets ook wel weer wat hebben:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *