De restauratie van Gazelle 802312

Beste Bas,

Vele jaren heb ik je site gelezen en ervan genoten, dromend van een eigen transportfiets. Vorig jaar augustus was het eindelijk zover, na lang zoeken kwam ik een mooi exemplaar tegen, een originele Gazelle transportfiets met melkbusdragers en een voorrek. Toentertijd de fiets enthousiast uit elkaar gehaald om op te gaan knappen, zelfs al deels geschuurd. Nu is de huidige situatie echter zo dat ik bijna geen tijd meer heb voor deze hobby en de fiets al maanden uit elkaar gehaald in de schuur ligt. Zonde, voornamelijk omdat het echt een mooitje is.

Bijgevoegd heb ik een paar foto’s van de fiets toen ik hem net had, zou er iemand op jouw site interesse hebben om de fiets over te nemen en op te knappen? Het framenummer is 802312.

Ik hoor graag van je,

Vriendelijke groet,

David Stevens

4 gedachten aan “De restauratie van Gazelle 802312”

 1. Hoi David,
  Jij bent toch niet toevallig een broer van Edquar Stevens?
  Mooi fietsje inderdaad.
  Er is beslist wel iemand die de fiets van je over wil nemen.
  Is het allemaal nog compleet?
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

 2. Hoi Charles,

  Nee hoor, geen bekend familielid van me! Alles is nog compleet zoals de foto er uit ziet hier boven, heb alles nog!

  Verder ben ik ook te bereiken op david.statio @ gmail.com (even de spaties weghalen!).

  Groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *