9 gedachten aan “Verroeste Cyrus”

  1. Ja die bedoelde ik ,er werd ook een Fongers Transport frame aangeboden .
   Het aanbod van Transportfietsen is de laatste tijd groot keus genoeg .

 1. De verroeste Cyrus uit 2012, is februari 2018 in mijn bezit geraakt. Ik herkende hem aan het te kleine voorwiel. Ik zag hem voorbij komen op Marktplaats in februari voor € 75,–. Bij de koop is het voorwiel verruild voor een goed exemplaar. De schroefdraad van de trapas was behoorlijk beschadigd en ik denk dat hij daarom weer in de verkoop terecht is gekomen. De kleur is nu niet meer roestbruin en gelukkig had ik nog een redelijk achterspatbord van voor 1935 liggen. Sinds vandaag is hij weer rijklaar. Omdat ik in Tegelen woon, het dorp waar Franssen met de fabricage van fietsen onder merknaam Cyrus is begonnen, heb ik hem gekocht. Ik heb meerdere oude fietsen, ook nog een Cyrus van 1941, maar nog geen transportfiets.

   1. Hoi Bas,
    Bedankt voor de tip, maar zaterdag 19 mei kan ik niet. Misschien wel bij een volgende tocht.
    mvg. Joost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *