4 gedachten aan “Transport Angels Leiden”

 1. Wat een prachtige foto en wat een mooie boodschap “krentenbollen verkkopen om de fietsrestauratie te bekostigen”.
  Ik heb gisteren nog boodschappen gedaan, uiteraard met mijn transportfiets, om voor 30 mensen een driegangen diner te bereiden. Dit was voor een doelgroep die transportfietsen niet zozeer als hobby heeft maar o.a. enthousiast probeert om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Daar ben ik zelf overigens ook een voorstander van.
  Het geld wat ik voor dergelijke acties krijg gaat weer in mijn fietshobby zitten vandaar dat ik een paralel meen te herkennen.
  Er zijn in Tilburg overigens al vijf mensen door mij aan de transportfiets gebracht en daar is er nog maar één van die zijn auto nog heeft.
  Gisteren tijdens de landelijke genoegdag die in Tilburg door de Nachtburgemeester in samenerking met Transition Towns is georganiseerd heeft Len promotie gemaakt voor het gebruik van transportfietsen. Niet alleen maar i.v.m. het praktisch nut maar ook wegens het feit dat er een paar andere trefwoorden aan te plakken zijn namelijk: duurzaamheid, lichaamsbeweging, een hoop plezier en innovatie. En ik zal er nog wel een paar vergeten zijn.
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *