Lander Zabalza Beñaran

Vandaag bereikte ons het schokkende nieuws van het overlijden van Lander.

 

 

July 25, 1979
Tolosa, Basque Country

November 26, 2011
Amsterdam, the Netherlands

– “Every farewell is the birth of a memory” –
Salvador Dali

 


You are welcome to visit Lander to pay your respects on
Tuesday the 29th of November, 2011 from 12.00 a.m. till 5.00 p.m.
at the Lijnbaansgracht 282-I in Amsterdam, the Netherlands.

We invite you to the memorial ceremony on
Wednesday November 30th at 09.30 a.m. at
funeral center “Crematorium Westerveld”
at the Duin en Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis.

After the memorial ceremony there will
the opportunity to offer your condolences.

 

 

Familie Zabalza Beñaran
Pieter Aertszstraat 44 hs
1073 SP Amsterdam

 

17 gedachten over “Lander Zabalza Beñaran”

 1. Lander,Je zal bij mij de “Bask”met de kromme Gazelletransporter in herinnering blijven.
  Veel te jong,Familie veel sterkte met dit verlies.

  Ad

 2. Nooit meer een toevallige ontmoeting op de Albert Cuyp.

  Waarbij jij met je transportfiets de hoek om kwam rijden en mij bijna onderste boven kegelde.

  Het leven kan raar “fietsen”.

  Ik wens het gezinnetje van Lander voor nu en in de toekomst veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.

  Eric

 3. Toen ik vandaag de site opende schrok ik van dit trieste bericht,
  we kenden elkaar nog niet zo lang, maar je had een positieve vriendelijke indruk op mij achtergelaten. Op die ruilbeursdag in Tilburg was je wens om te leren wielen te spaken. Aandachtig keek je hoe Charles dat deed en hoe het moest en probeerde het je meester te maken.
  Veel te jong heengegaan..
  Veel sterkte aan familie en vrienden

  Maurice

 4. Het is een eer om je gekend te hebben, Lander.
  Je was een fijn mens.
  Heel veel sterkte, Valentina en Tosca en verdere familie van Lander.

  Anne

 5. Erwin en ik hebben gisteren bloemen bij de familie afgegeven, namens de bezoekers van deze site, met een foto Lander en zijn stand op de ruilmiddag, gemaakt door Maurice.

 6. Ik heb Lander een keer ontmoet op de ruilbeursdag in Tilburg, hij was meteen behulpzaam voor een onderdeel te vinden voor mijn fiets. Nu lees ik dit bericht, inderdaad veel te jong.
  Ik wens de familie en vrienden veel sterkte.

  Cees en Myrjam.

 7. Na alle reacties valt bij mij het kwartje. Ik dacht hem niet te kennen maar ik heb Lander vluchtig ontmoet tijdens het treffen in Tilburg. Te vluchtig om te weten wie hij was maar hij maakte wel een zeer sympathieke indruk op me.

  Roeland.

 8. Soms kom je mensen tegen die al na één ontmoeting een blijvende herinnering achterlaten. Vorig jaar december fietste Lander ook mee bij de “verkenning” van de Ansterdamse tour, en is hij sindsdien in mijn herinnering gebleven als een bovengemiddeld sympathiek en fijn mens. Aan alle nabestaanden veel sterkte gewenst!

  Arnold

 9. Vandaag kwam ik na een korte vakantie in de woestijn mijn boodschappen doen bij het Kushi instituut. Ik zag alle mooie bloemen en foto’s, en keek toen verder.

  Onze mooie chef bereidt het eten nu voor de engelen.Hmmmm.

  Geschokt en wetende dat het daar boven allemachtig prachtig is.

  Voor de familie, heel veel kracht om dit verlies te dragen.

 10. Beste vrienden,

  Ik dank jullie allen voor jullie medeleven. Dat waardeer ik enorm. Beetje bij beetje ben ik door Lander zijn spullen aan het gaan. Hij heeft een hele mooie collectie fietsen en fietsonderdelen. Is er iemand van jullie die mij zou willen helpen met het uitzoeken van zijn fietsen en onderdelen? Ik kan wel hulp gebruiken, vooral omdat ik een leek ben. Het heeft geen haast. Ik wacht tot het weer mooi wordt.

  Vriendelijke groeten,

  Valentina (vrouw van Lander)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *