Zoekplaatje met framenummer

Hallo ik bezit een transportfiets frame maar weet niet welk merk het is. Op het balhooft zie ik nog vaag de twee laatste letters
staan OR. Verder zit er een sticker op de buis onder het zadel van een boertje met daar onder de tekst hollands fabrikaat
Mocht u iets meer weten dan hoor ik dat graag. mvg joop vastenhoud

6 gedachten over “Zoekplaatje met framenummer”

 1. Hallo Joop,

  Door Roeland werd ik al gewezen op deze ‘bodemvondst’ op Marktplaats. Wat maakt het een bodemvondst?

  Het merk dat ik ken en op de letters OR eindigt, is Pastor/Westor.
  Zie verderop deze site. Het logo van Westor ken ik echter niet.

  Groet,
  Bas

 2. Hoi Joop.
  Ik zie dat je de site gevonden hebt. Weet je ook iets over de geschiedenis van dit frame? Ik had even eerder de advertentie zien staan op Marktplaats met als aanhef ‘Bodemvondst’. Dat spreekt mij erg tot de verbeelding.
  Groeten,
  Roeland.

  1. Hallo Roeland bodemvonds dat woord is te groot voor het frame.
   Het is ooit gevonden waar weet ik niet, misschien in een sloot of tussen
   het oud ijzer maar om het dan bodemvonds te noemen is misschien om
   dat het leuk klink wat ik niet kan ontkennen.Heelaas weet ik er niets meer
   over. groeten joop

   1. Hoi Joop.
    Een bodemvondst spreekt natuurlijk iedereen tot de verbeelding. Maar dan was de fiets waarschijnlijk door en door verroest geweest en niet meer op te knappen. Ik wens je veel succes met het opknappen van je fiets en ik hoop er nog iets van terug te zien op deze site.
    Groeten,
    Roeland.

 3. Hoi Joop,
  Het merk kan ik niets over zeggen maar wel dat je daar een hele mooie fiets van kunt maken.
  Ik heb ooit een zelfde frame gehad. Daar fietst nu een huisarts zijn visites mee.
  http://www.transportfiets.net/2010/08/08/twee-nieuwe-fietsen-in-het-arsenaal/ Het gaat om de 28″ fiets.
  Het is grappig dat ik die ook als frame met een stuur en een trapas kreeg. De rest heb ik er bij gezocht. Ik ben er ook nooit achter gekomen wat voor merk het was maar hij was net als bij jou aardig verroest. Dat was overigens geen enkel probleem want er zat nog genoeg ijzer onder.
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *