Stel je eigen ‘Tulpfiets’ samen

Deze moderne transportfiets heb ik zelf samengesteld op de website van Tulpfietsen.

De fietsenmaker kan het waarschijnlijk beter, want de velgen zitten tegen de banden aan en het standaard lijkt ook aan de verkeerde kant gemonteerd.

De fiets van de foto hierboven komt op €540. Als ik wil krijg ik dan een jaar gratis het tijdschrift ‘Elle’.

8 gedachten over “Stel je eigen ‘Tulpfiets’ samen”

 1. Over de velgen die tegen de banden zitten. Komt dit niet door de website; doordat er verschillende foto’s over elkaar heen worden geplakt (zo werkt de website, veronderstel ik)?

  Het zou me verbazen mocht dit in het echt ook zo zijn; zo valt er toch niet mee te rijden…

 2. Velgen zitten tegen de banden ?? Lijkt mij toch logisch, maar ik neem aan dat je de banden tegen de spatborden bedoeld. Die standaard is gewoon een tweebenige standaard. Een zijstandaard is ook een stuk langer.
  Gr. Erwin

 3. Leuk dat er aandacht wordt besteed aan Tulpfietsen. Dank hiervoor.

  Wij bieden ruim 400.000 varianten. Om deze allemaal te kunnen tonen op de website wordt iedere variant steeds met behulp van foto’s van (onder)delen geconfigureerd. Het is dan mogelijk dat een detail op de afbeelding dan iets kan afwijken van de werkelijkheid. Zo zit het achterspatbord bij de getoonde afbeelding in werkelijkheid inderdaad iets verder van de band af.
  Op andere voorbeeldfoto’s van een aantal Tulpfietsen op de homepage van http://www.tulpfietsen.nl is dit goed te zien.

  De getoonde standaard is inderdaad een tweebenige. Overigens leveren we de fietsen die voorzien zijn van een transportrek altijd met een stuurstabilisator. Tevens zijn er twee servicebeurten aan huis in de prijs inbegrepen.

  Met vriendelijke groet,

  Frank Klemann
  http://www.tulpfietsen.nl

 4. Dat de standaard te laag hangt word in het filmpje op de site van tulpfietsen aangetoond bij 1 minuut en 25 sec…. of is het de bedoeling dat ie over de grond sleept?!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *