De Heuvelrugfietstocht

Hallo Bas,

De Heuvelrugfietstocht is goed verlopen, met een kleine club: Marcel en Raymond uit Doetinchem, Erwin uit Amsterdam en ik. Veel regen gehad, maar met goede regenkleding viel dat reuze mee. De beklimming van de “Maarnse Berg” was zwaar, en het laatste stuk naar de top hebben we maar lopend afgelegd. Lekker koffie gedronken in Leersum. Wij bleken alle vier op een Gazelle te rijden, wat de tocht een bijzonder tintje gaf.

Groeten,

Tom

2 gedachten aan “De Heuvelrugfietstocht”

 1. Hallo Tom en andere
  Ik kon helaas niet mee fietsen,(werken)
  Anders reed er dus nog een Gazelle mee
  Het is vast een mooie tocht geweest,jammer dat jullie zo’n slecht weer hebben gehad.
  Ik hoop er de volgende keer wel bij te zijn
  Groet Ad

 2. Hoi Tom en de anderen,
  Wij waren helaas ook niet in Driebergen omdat ik met een vette keelontsteking in bed lag.
  Het spijt me dat jullie een uur hebben gewacht bij het station dus sorry daar voor.
  Ik heb de dag van te voren de hele dag aan mijn Gazelle gewerkt om de fiets fietsend te krijgen. En dat zonder dat ik wist dat er allemaal Gazelle’s mee gingen. En dan komt er nog een berichtje van Ad dat hij ook nog met een Gazelle zou zijn gekomen. Nou ja, volgende keer gaan we weer met zijn allen mee.
  Ik vind het echt jammer dat ik er niet bij was.
  Leuk dat jullie een paar foto’s hebben gezonden.
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.