Transport-fietstocht 23 oktober

Beste transportfietsvrienden,

Een tijdje geleden heb ik het al aangekondigd, nu dan maar officieel:
Op zaterdag 23 oktober wil ik graag met iedereen die daar zin in heeft een mooie fietstocht gaan rijden over de Utrechtse Heuvelrug.

We beginnen om 11.00 uur bij station Driebergen-Zeist, bij de hoofdingang.(aan de zuidzijde)
De route gaat langs Zeist, Austerlitz , Maarn, Leersum, Wijk bij Duurstede, Driebergen, en voert langs bos, heide, boerenland en een over een paar echte heuvels. Onderweg zijn er voldoende horeca-gelegenheden (in Austerlitz, Leersum, Wijk bij Duurstede en Driebergen) en als het mooi weer is kunnen we midden op de heide picknicken (houten tafels en banken aanwezig).
Al met al schat ik dat de tocht zo’n 40 to 50 km lang is. Afhankelijk van hoe lang we overal pauzeren verwacht ik dat we +/- 17.00 weer op station Driebergen-Zeist zijn.
Eten en drinken: Net zoals bij de “grootte transportfietstocht” in Tilburg kan iedereen dit zelf meenemen. Als je het leuk vind om iets uit te delen is dat natuurlijk welkom.
Ik denk nog even over een emailadres waar je je kunt opgeven.(Ik ben bang voor spam als ik het hier noem)

Telefonisch opgeven kan in ieder geval (zodat ik ongeveer weet hoeveel mensen er komen ): 06 55940302 of 0434522077

Groeten,

Tom Lelikakis

5 gedachten aan “Transport-fietstocht 23 oktober”

  1. Voor degene die de 23e uit Amsterdam vertrekken; de trein die om 10:00 uur van het Amstel vertrekt naar Utrecht-centraal stopt op perron 14. 17 minuten later vertrekt van hetzelfde perron de trein naar Driebergen-Zeist (trein richting Ede-Wageningen). Als je deze neemt hoef je je fiets niet naar een ander perron te slepen. De site OV9292 geeft een route met overstap in Utrecht waarbij de aankomst en vertrek op twee verschillende perrons plaatsvind. De overstap tijd is daar ook maar 2 minuten.
    Gr. Erwin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.