Bike Messenger Dream Machine

Toen ik toch in de Vijzelstraat rondwandelde, ben ik ook even gaan kijken bij de Mediamatic Bank, waar de Fixed Gear-tentoonstelling de laatste week inging.

Hier een foto van de fixed gear transportfiets, de “Dream Machine”.
De Amsterdamse balhoofdplaatjes van Otto vormden ook een onderdeel van de tentoonstelling.

Op een rijtje:
Amstel, Atlas, Bergh, Colonia (M. Adler), General All Steel, Hillebrand, Hinde, Jabo Amsterdam Cycles, J.N.A. (2e Boomdwarsstraat 14), Joco (M.A. de Jonge), Jumbo, Kaptein, Kim, Klephi, Locomotief / Loco Star, Magneet, Maxwel, MVA Velenzo, Olympiade (J.M. Willems), Presto, RIH, Simplex, Spirit (Co/Ko Zieleman, IJselstraat 51), Springfield, Standaard Velo, Straaljager, WEVO, Westor, Wilhelmina.

3 gedachten aan “Bike Messenger Dream Machine”

  1. Vandaag ook even wezen kijken bij mediamatic. Er was zaterdag een feestje geweest en het was nog een rommeltje waardoor ik gratis naar binnen mocht. Ben ook een racefietser dus leuk om nostalgie van de baan te zien. In de filmzaal vooral het filmpje van RIH interessant. Mooi om te zien hoe ze daar met de hand alles nog lassen en solderen. Aanrader, maar wel bijna afgelopen!

  2. Ik was vrijdagavond op het feestje. Het was een echte wannabe ‘scene’. De mensen op het feestje dan. Pfff… Ik ben er te oud voor. De tentoonstelling die ik ook gratis kon bewonderen was wel aardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *