4 gedachten over “RDW-keuring voor Lely bakbrommer”

 1. Hoi, Marco
  Heb je nog het originele motorblok ? Dan kan je misschien via het type/model hiervan een periode aangeven dat de bakbrommer is gemaakt.
  Wellicht kunnen mensen van de RHC (Rijwiel Hulpmotor Club) of een andere vereniging je daarbij helpen. Er is ook een forum voor bakbrommers http://bbf.tuig.nl/index.php ,misschien kunnen ze je daar helpen ? Of anders een oproep in het blad “Bromfiets”, misschien dat dat mogelijk is.
  Succes, Erwin

  1. Er is op dat bakbrommer forum iemand die een mailadres en telefoonnummer heeft achtergelaten voor mensen die meer over Lely willen weten (merk en types – Lely – Lely nieuws). Dit bericht is wel februari 2006 gepost, maar misschien werken de telefoonnummers en mailadres nog.
   gr. Erwin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *