13 gedachten aan “De Vrachtpatser”

  1. Het is te hopen dat de Hema deze vrachtpatser niet op zijn eigen fietsen gaat monteren.
    het soortgelijk gewicht van het apparaat ontstijgt denk ik het draagvermogen van de standaard chineese fietsen.

  2. Erg leuk zo’n ding, maar gezien hij aan de bagagedrager wordt gehangen wordt het maximale draag vermogen van de fiets niet groter. Je blijft aan het maximale draag vermogen van de originele drager gebonden. En dat zal bij de Hema-fietsen met hun chinese steco-imitatie dragers niet veel zijn.
    Gr. Erwin

  3. een geweldige uitvinding !!! jammer dat ie niet meer verkrijgbaar is ! je kan met losse snelbinders/spin twee grote tassen , koffers enz aan beide zeiden van je bagagedrager binden en dan nog eentje extra op je bagagedrager !! samen met je bakkersrek voor kan je dan 4 grote tassen meenemen op 1 fiets

  4. kortom, een oude transportfiets is veeeeeel handiger en die is op zware vracht berekent, het zwaarste wat ik er ooit mee vervoerd heb is een wasmachine …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *