Fietsenmaker gezocht

Beste Transportfiets liefhebbers..

Eindelijk heb ik de tijd om mijn transportfiets een beetje te gaan opknappen. Het eerste wat echt moet gebeuren is het opnieuw spaken van mijn voor en achterwiel. Echter denk ik dat ik mijn achterwiel eigenlijk moet vervangen. Ook wil ik een paar nieuwe banden op mijn fiets plaatsen.

Wie heeft een advies voor mij bij welke fietsenmaker ik daarvoor terecht kan?

Mijn gazelle is uit 1936.

groetjes Rogier

5 gedachten aan “Fietsenmaker gezocht”

 1. Hoi Rogier,
  Volgens mij hoef je niet verder te zoeken want ik wil je wel helpen om je fiets weer in orde te maken.
  Wielen spaken is geen probleem en het achterwiel vervangen zal wel meevallen. Misschien heb je gelijk dat het niet meer te redden is maar dat zou dan de eerste keer zijn dat ik dat meemaak en ik heb er al veel gezien. Mocht er inderdaad een ander achterwiel in moeten dan heb ik er nog wel een naaf voor. Ik ga er even van uit dat de velg nog wel goed is. Hoeveel spaken zitten er in het voor- en acherwiel?
  Gaan we de rest van de fiets ook even nakijken. Zit je zo weer op een nieuwe.
  Je moet maar even contact met me opnemen dan gaat dat goed komen.
  Groetjes van mij,
  charles@tilburgers.nl

 2. Kijk weer een goede helpende hand om de mooie nostalgische transportfiets op de weg te houden!!

  Succes!

  Groeten Chris

   1. Nu na een jaar ga ik er eindelijk mee aan de slag. Echtscheiding heeft alles een beetje in een ander tempo gegooit. Ik heb je gemailed.

    groetjes Rogier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *