5 gedachten over “Cor Deen van de Koepoortsweg 23, Hoorn”

 1. Ik werk bij dit bedrijf, en heb mijn transporter ooit gevonden, vlakbij het op de foto zichtbare adres, zou het….?
  Zal voor de lol eens vragen of ik mijn fiets in de hal van het hoofdkantoor mag zetten als ik er zo’n soort mand op zet, staat ie lekker droog en veilig (tussen de borstbeelden van de oprichter en zijn vrouw) als ik aan t werk ben 😀

 2. prachtigg site en vraag toestemming om de afbeelding van Cor Deen te mogen gebruiken voor een site van
  oude foto’s van Hoorn waar Deen ook bijhoord.
  vr. gr. A.Bijhouwer

 3. heb van mijn achtste tot mijn 18e op Koepoortsweg 11 gewoond. Woon nu in Zeeland, maar vind het leuk om alles van Hoorn terug te zien. Ben nu 90 jaar maar zie nu veel van mijn jeugd terug. Heel leuk. Aad Camphuysen van Noort. oost Souburg.

 4. Wat leuk om de foto te zien in Lelystad aan de wand bij binnenkomst van het filiaal.
  Ik ben dus op zoek gegaan naar de herkomst van de foto en zal de medewerkers eens testen of men weet wanneer de foto genomen is.
  Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over het 1 ste filiaal aan de Neringweg.

  René Sorel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *