Verkennende tocht

Hoi Transporters,

We gaan de 20e van deze maand een verkennende tocht houden om te kijken of het er allemaal nog bij ligt zoals we het achtergelaten hebben.
Mocht het zo zijn dat er iemand vast meewil dan kan dat uiteraard en het is dan ook mogelijk om eventueel nog wat toe te voegen, commentaar te leveren.
En het is sowieso ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd. We willen gaan om 11.00u
De site van het KNMI verteld ons dat het zaterdag 5 graden boven nul wordt dus dat is goed te doen.
Als je mee wilt dan moet je je even melden via de mailgroep dan krijg je het vertrekpunt. Dat zal wel ergens in de buurt van de universiteit zijn

Groetjes van mij.
Charles Waagenaar

3 gedachten aan “Verkennende tocht”

 1. Hoi Ad en Marcel en alle andere liefhebbers van De Grootte Transportfietstoer,
  We zijn lekker wezen fietsen maar Maarten Bokslag die mee zou gaan was verhinderd omdat ie van een Hoge Bie was gevallen tijdens het opstijgen.
  We wensen hem natuurlijk alle beterschap en hopen dat ie weer snel op zijn stalen ros rond kan fietsen.
  Sandra, mijn lieve vriendin en ik zijn eerst naar het geplande vertrekpunt gefiets, het Trappistenklooster en hebben daar een kaars gekocht voor tante Gonda, de Moeder Overste van Stanislaus in Moergestel. De opletten de lezers zullen zich herinneren dat zij diegene is die mij weer aan het sleutelen heeft gekregen doordat zij haar fiets aan haar nicht, mijn vriendin, heeft geschonken omdat zijn niet meer kon fietsen.( http://www.transportfiets.net/2009/10/26/trip-door-het-land-van-maas-en-waal/ )We hebben haar gevraagd of zij als zij de kaars aansteekt meteen even De Grootte Transportfietstoer wil zegenen waar zij hartelijk om kon lachen. Zij zou even goed haar best doen.
  Wij hebben het verder maar bij verharde paden gehouden omdat het te nat was voor onverhard. We zijn wel naar Landgoed De Hoevens geweest waar wij onze picknick kunnen houden.
  Verdere plekken die interessant zijn om aan te doen moeten zich nog bevestigen maar we houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.
  Omdat de winter een beetje lang duurt houden we nog een verkennende tocht als het wat opgedroogt is dan hebben aan de tocht van afgelopen zaterdag voor 13 juni een alternatieve route voor het geval dat de zegeningen van tante Gonda tot hun recht komen.
  We weten nog niet wanneer dat gaat gebeuren maar dat laten we ook nog weten.
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *