Burco semi-transport

Hallo

Ik kijk vaak even op jullie site en vind het erg leuk en leuke tips.
Ik heb een frame gekocht van het merk burco met kromme wielen en in slechte toestand en deze opnieuw opgebouwd.

  • Heb gazelle toer populair wielen met zwarte velgen en witte banden besteld.
  • Nieuwe steco voordrager met melkkrat
  • Stuur van een sparta pick up met lederen handvaten
  • Lepper zadel
  • gazelle lakdoek jasbeschermers
  • steco achterstandaart geveerd
  • gazelle spatlap met beugel
  • En een verlengde bagagedrager met 2 gmg zitjes voor mijn 2 zoontjes.

Ik vind m zelf wel mooi zo en er word vaak gevraagd waar kun je die fiets kopen.
Heb nu een gazelle transportfiets gekocht die ik wil gaan restaureren.

Met vriendelijke groet
Michel Schoenmaker
Heerhugowaard

4 gedachten aan “Burco semi-transport”

  1. Mooie fiets! Ideaal om op deze manier je zoontje en de boodschappen te vervoeren! Ik zie dat jij twee standaards hebt. Ideaal! Is wel zwaar om in bedwang te houden met twee kids achterop, denk ik? Ons zoontje zit ook wel eens achterop mijn fiets (hij zit niet meer in/op een zitje), maar dan moet ik wel goed opletten om de fiets in balans te houden, vooral met op/afstappen. Veel plezier met je fiets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *