Oranje-gele transportfiets – gejat uit de Pijp

Deze opvallende oranje-gele transportfiets, vooroorlogs, drie framebuizen, uniek model, 50 cm breed stuur, zware stalen drager voorop, klem om kinderzitje mee aan stuur te klikken, geen bagagedrager achter.
Bij het wegrijden is het kinderzitje op straat weggegooid, we hebben het teruggevonden.
Gejat in de nacht van zondag op maandag 4/5 okt.

IK BEN ER ECHT KAPOT VAN !!!
Ik had deze fiets al meer dan 15 jaar, en het is een fiets waar ik echt van houd. Die fiets hoort gewoon bij mij. Ik ben die fiets en die fiets is mij. Je mag me veel ontnemen, maar dit is wel heel zuur en klote. AU AU AU
Iedereen die iets ziet wat op deze opvallende fiets lijkt, bel me, sms of mms me (fotootje bij twijfel), EN IK BELOON WERKELIJK RIJKELIJK

Ik ga er vanuit dat het een dronkenmansactie betreft. Gejat=geleend?
Zonder dat ik er begrip voor heb, kan ik dit wel vergeven.
Degene die gewoon de pure moed heeft hem terug te brengen krijgt van mij sowieso een vervangende fiets, en een strippenkaart.

ZONDER GEIN, IK ZOU HEM ZOOOO GRAAG TERUG WILLEN, IK HEB ECHT GEJANKT
Dit kan gewoon niet. Mijn fiets. De fiets. Die ene. De mijne. Die van mij. Die.

LET DUS AJB OP DEZE 3-STANGS ORANJE-GELE ZWARE TRANSPORTFIETS IN AMSTERDAM
KOOP HEM NIET, HIJ IS DUS GEJAT
IK BELOON GRAAG

THNX, WOUT 06-50634037


Beelden zijn van de AT5-uitzending Kort Amsterdams van 9/10.
Help Wout zijn zeldzame Eysink hervinden!

9 gedachten aan “Oranje-gele transportfiets – gejat uit de Pijp”

 1. Ja Wout

  Ik en Dick hebben er met elkaar veel over gesproken !
  dit is voor iemand een Fietsliefhebber zoals wij wel een vreselijke nachtmerrie , een pure drama!!!!! dr ,zijn geen passende woorden voor !!! ik hoop dat je het weervindt voordeel is wel dat deze makkelijk te herkennen is .
  Echt zwaar klote !!! jammer enz .

  1. Ik heb een paar weken geleden gedroomd dat mijn transporter uit de schuur gestolen was. Ik ben er de hele morgen ziek van geweest. En dit was maar een droom. Ik kan me ongeveer voorstellen hoe ziek je hier van bent, vooral omdat je ook nog een speciaal model had.

   Ik hoop oprecht dat jij of wij de transporter terug vind

  1. Gefeliciteerd met het terugvinden van je fiets! Laat n’s wat meer foto’s van je werkpaard zien. Het is een bijzonder ding. Ook het verhaal van de oorsprong en alles wat je er over te vertellen hebt. Dit gebeurt te wienig op deze site.

   1. Wat een geluk heb je dan,hopelijk is hij niets afgetrapt/gesloopt door z,n paardelul.Zo zie je maar, neem een goed slot en bind hem dan aan een paal vast,dan lopen ze er in ieder geval niet mee weg! GEFELICITEERD

    1. Ik kreeg ook bericht van Wout dat de fiets terecht is. Hij was ’te leen gekregen’ op het Leidseplein. Binnenkort wordt een nummer in het frame gegraveerd. En er komt nog een AT5-item ‘de ogen van de stad’.
     Een geluk dat het om zo’n opvallende fiets ging. De ‘gewone’ transportfiets is meestal alleen door de eigenaar te herkennen.

 2. Hoi Wout,
  Gefeliciteerd dat je je fiets terug hebt.
  Ik moet er niet aan denken dat ik de mijne kwijt zou zijn. Dus wat dat betreft kan ik me wel voorstellen hoe jij je een paar dagen gevoeld hebt.
  Fijn dat je hem terug hebt en fijn om te weten dat er nog mensen zijn die er iets om geven om elkaar te helpen.
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *