Merk en leeftijd

hallo beste transport.net lezer,s ik lees vaak met jullie mee maar heb nog nooit een bericht achter gelaatenmaar goed ik ben bab uit utrecht ik heb zelf ook 3transportfietsen staan waar ik vrij vaak mee door utrecht rijd maar mijn vraag aan de leezer,s is ik heb ereen staan waar ik niet veder mee kan omdat ik het merk en het bouwjaar niet weet en ik dat toch graag zal willen weeten ik heb er wel een foto van en ik hoop dat een van jullie het ziet of weet het is niet moeder,s mooieste maar dat geef voor mijn niet ik dank jullie bij voorbaat groeten bab

4 gedachten over “Merk en leeftijd”

  1. klop ik heb deze fiets op mp te koop gezet om dat ik er 3 heb en een niet weet wat voor een merk het is en het jaartal weet ik ook niet van daar ik hem weg doe en ik zit ook met de ruimte

    ik zal morgen wel eens kijkken naar het nummer tekst op de cranck zit er zeker niet op wand daar heb ik ook naar gekeken groeten bab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *