Montage van bak

Geachte heer, mevrouw,

Ik heb een vraag waarvan ik hoop dat u mij daarmee van advies kunt dienen. Ik heb namelijk sinds kort een Batavus-damesfiets waarop ik een transportdrager heb laten monteren. Nu wil ik hierop een grote plastic bak vastzetten – wat ik in mijn beleving al vaak heb gezien – maar ik heb eigenlijk geen goed idee hoe ik dit zou moeten doen. Momenteel heb ik gaatjes in de onderkant geboord en deze met tie-rips stevig bevestigd aan het draagframe, maar mij is al gebleken dat dit geen duurzame oplossing is. Heeft u voorstellen of wellicht een montagetekening?

Eventuele kosten ben ik, mits vooraf besproken, graag bereid te vergoeden.

Vriendelijke groet,

Martijn van Groningen

4 gedachten aan “Montage van bak”

 1. Martijn
  Je zou de bak kunnen vast zetten aan de onderkant van de drager een plaatje of een rondbeugeltje van bv van een oudfietsbel,en aan de binnen kant van de krat een plaat stalen strip , die samen aan elkaar vast bouten en klaar is kees!
  Groeten Ad

 2. Hier in a’dam zitten die dingen vast met tie-rips op de meeste fietsen.
  Vind ze persoonlijk overbodig, maar ieder zijn ding.

 3. Een nieuwe rieten mand van Basil komt met metalen beugels 2 metalen strips die middels 2 gaatjes boutjes en moertjes bevestigt worden .
  Hierbij komt 1 strip op de bodem van de mand en 1 strip aan de onderzijde van het rek .
  Het is simpel zelf te maken zodat je het zelf vast kunt zetten waar je wilt.
  Het kan dus ook bij kratten want Tie Rips oogt niet echt degenlijk .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *