5 gedachten aan “Cyrus aangeboden op Marktplaats”

 1. Ik zit er ook al het hele weekeinde naar te kijken !!!
  Wat een prachtige Transporter 26 maal 2 behalve voor kleinere mensen zijn ze ook gebouwd voor het zwaardere werk ! bredere velgen ,dikkere spaken ,vaak zwaardere naven en vaker dikke buis frames.
  Een 26 maal 2 is mijn ULTIEME TRANSPORTER en uiteraard met MELKBUS drager! .
  Deze laat ik voorbij gaan ik heb al een 26.2 alleen deze moet ik nog opknappen het is een SERVA iemand die van SERVA en framenummers weet??????????????

  1. Bij nader inzien, bij het balhoofdplaatje ontbreken de klinknageltjes zo te zien. Dus het is mogelijk dat iemand er een willekeurig balhoofplaatje op geplakt heeft. Ik ben zo ook al een “Gazelle” stafiets tegengekomen.

  2. er zit ook een joekel van een voor naaf in , deze zou ook best van een Gazelle kunnen zijn[ik kan niet zien of er 40 of 36 spaken erin zitten ] , het is een wat bij elkaar geraapt exemplaar en er is zo te zien ook niet veel animo voor…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.