Een Phoenix bakfiets met vragen

Bakfiets van Phoenix

Bakfiets van Phoenix

hallo bas,

even een vraag van mijn. voor de restauratie van mijn onlangs verkregen phoenix bakfiets, ben ik op zoek naar informatie over phoenix bakfietsen maar ook bakfietsen in het algemeen. Waarom? nou ik heb ‘m nu helemaal uit elkaar liggen maar bij het restaureren kom je altijd dingen tegen die niet kloppen.
ik ben nu bezig met het verenpakket maar daar is in het verleden iets mee gebeurt waardoor het nu niet meer klopt. ik ben dus op zoek naar afbeeldingen, tekeningen en dergelijke waar zoiets op te zien zou zijn. zoals je op bijgevoegde foto’s kan zien gaat het om een zo genaamde bakkers bakfiets. en als je goed ziet zal je zien dat de beschuitbak eraf is. ook daar zou ik graag meer over willen weten. met name de afmeting. maar als iemand een goede foto of tekening heeft zou dat ook wel helpen. ik heb de afmeting van de bak dus het is wel te herleiden.

je ziet het een heleboel vragen, en niet de gemakkelijksten. een heleboel van ons zitten wel met een zelfde soortgelijke probleem. alvast bedankt.

Anne de Jager.

Bakfiets van Phoenix

Bakfiets van Phoenix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *