Lely transportbrommer uit 1956

Lely transportbromfiets

Op transportfiets.net had ik al eens een vermelding gezien van een Lely transportbromfiets die te koop stond op Marktplaats. Graag had ik hem gekocht ter restauratie alleen zag ik deze vermelding pas maanden later dus zat ik er naast. Tot vorige week, toen er weer een Lely werd aangeboden. Direct de eigenaar gebeld en nu staat deze Lely bij me thuis. Het ging om dezelfde Lely als eerder aangeboden, alleen nu technisch gerestaureerd, met kenteken. De enige in nederland op kenteken, uiterlijk sober aangepakt en bijna geheel in bruikbare orginele staat met vernikkelde delen, orginele goud/groen bies etc, helemaal zoals ik dat mooi vind. Alleen de verlichting nog orgineel maken en rijden. Want rijden doet die geweldig! Bedankt hr. W. van Blitterswijk.

Heeft iemand nog orginele documentatie van deze brommer? Graag neem ik het over.
emile-pel@hotmail.com

Lely transportbromfiets

3 gedachten over “Lely transportbrommer uit 1956”

  1. Ziet er weer goed uit. Heb er toen der tijd ook naar zitten kijken. En vond hem er toen al goed uit zien. Maar ja je kunt niet alles hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *