De Biria van The Dude te koop

Na een aantal jaar geleden 2e hands in mijn bezit te zijn gekomen bied ik mijn Biria Transportfiets te koop aan met opklapbare-zijwielen-standaard . (ook wel landings-gestel genoemd)
Het betreft een voormalig originele Gele Deutsche Post uitvoering; inclusief de daarbij behorende 3 Deutsche-Post sorteerbakken die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden. (Boodschappen ed.)
Op het moment heb ik de fiets voorzien van aangepaste Telegraaf en Volkskrant fietstassen, eventueel op eenvoudige wijze te verwijderen.

Voor zover ik weet is het een van de weinge fietsen die zeer stabiel op zijn brede standaard staat en bovendien is hij voor te duwen/fietsen (met lage snelheid) met de standaard voorzien van zijwielen uit:

Landing gear down…

Overigens rijdt men gewoon met het landings-gestel opgeklapt en alleen als dat gewenst is…kan men het landings-gestel (standaard met wielen) uitklappen, waardoor de fiets, ook bij zware belading, zeer stabiel staat.

Ook een 2e voormand inclusief opklapbare standaard, waar zijwielen op kunnen (= extra-landingsgestel), en een extra set complete fietswielen: voorwiel en achterwiel (met 5-versnellingsnaaf) heb ik erbij.

Bel me en kom kijken, or do me an offer I can’t refuse.

Liever niet mailen of via internet maar gewoon bellen SVP !

Vrgr, Jerry

Eén gedachte over “De Biria van The Dude te koop”

  1. Hallo, Ik wilde graag doorgeven dat mijn Duitse Postfiets is verkocht. De advertentie is volgens mij in mei 2008 geplaatst. Ik kon hem zo snel niet meer terug vinden , maar iemand anders heeft hem recent wel nog gegvonden, waardoor de fiets is verkocht.

    Jerry

    Hoofddorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *