Sparta Pick Up in de aanbieding

Geachte heer en/of mevrouw,

Nu bijna twee jaar geleden alweer heb ik een moderne uitvoering van een Sparta transportfiets overgenomen, er een bijhorend zwarte voordrager op gezet, en een goed slot ervoor gekocht. Om er vervolgens niet op te rijden, vermoedelijk omdat ik nu eenmaal gewend (gehecht(?)) ben geraakt aan mijn eigen oudere Gazelle stadsfiets.

Kortom, ik heb een Sparta pick-up in de aanbieding. Ik hoef er geen winst op te maken, maar als het even kan ook geen verlies. Als iemand er maar plezier van heeft, vind ik het o.k.

Heb hem overgenomen voor 75 euro. Het voorrek kostte me 45 euro. Het slot van Viro was het duurste, ruim 80 euro (oeps). Zonder slot mag iemand hem hebben voor 120 euro. Wat mij persoonlijk niet veel lijkt voor een dergelijke fiets. Maar ja, ik gebruik hem domweg niet. En dat vind ik eigelijk wel een beetje zonde, helemaal met dat ik jullie site van liefhebbers zag. Jullie hebben er meer plezier van vermoed ik.

Zo er interesse bestaat bij een van jullie, verneem ik dat gaarne per omgaande.

Met vriendelijke groeten,

Bert Peper
Amsterdam

14 gedachten over “Sparta Pick Up in de aanbieding”

 1. Met nog een aanvulling na mijn vraag om een afbeelding:

  Hoi Bas,

  Dank voor je snelle reactie.

  Vooralsnog heb ik geen digitale fotocamera noch een mobieltje met die
  functionaliteit, dus kan ik je niet van foto’s voorzien. Maar hij ziet
  er absoluut goed uit.

  Met in mijn ogen nogal oversized framebuizen van aluminium, een zadel
  met grote veren, geen achterdrager, wel een achtrerlicht op batterijen,
  maar frappant genoeg geen voorlicht(!?).
  Verder een spieloos crankstel, bredere velgen dan normaal en idem dito
  bredere banden en in overeenstemming daarmee zijnde spaken. Er zitten
  overigens geen zwarte buitenbanden op (wat ik persoonlijk wel
  verwachtte) maar banden van de standaard beige-achtige kleur.

  Hij rijdt heerlijk, veel lichter dan je zou verwachten. Maar zoals
  gebruik ik altijd mijn Gazelle. Ben om de 1 of andere curieuze reden
  nooit overgestapt op misschien wel de veel betere fiets.

  Hopend je aldus voldoende geinformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groeten,

  Bert Peper
  Amsterdam

 2. Beste Bert,

  Ik ben al enige tijd op zoek naar een mooie Pick-up voor intensief gebruik in Amsterdam. Dus, als de beheerder van deze site me tenminste niet is voor geweest, ben ik erg geïnteresseerd in je aanbod. Zou je me willen mailen of je aanbod nog staat, zodat we deze week evt. nog een afspraak kunnen maken?

  Alvast dank!

  Groeten,
  Vincent Roelse
  E: roelsevincent@yahoo.com

 3. Hallo Hans,

  Heb je die Sparta fiets nog? Ik heb zeer veel interesse en woon in de buurt van Amsterdam.

  Ik heb die fiets hard nodig voor mijn kranten. Graag hoor ik nog van je.

  Groeten,
  Anne-Jan

 4. Beste Bert,

  Ik zal wel erg vel te laat zijn, en de fiets die u aanbied zal al wel verkocht zijn.. Toch heb ik geleerd: Wie niet waagt, wie niet wint… Dus vraag ik u hierbij of u deze fiets nog in de aanbieding hebt?

  Ik hoop van uu te horen,
  Mvg,
  Sara Hoogland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *