30 gedachten aan “Kinderbakfiets”

 1. Hallo,

  Mij is bekend dat Batavus al jaren onder de merknaam Loekie dergelijke fietsjes bouwt.
  Dit zou natuurlijk een model van een andere fabrikant kunnen zijn.
  Anyway, het is een schitterend opgeknapt bakfietsje, elk kind zou er blij van worden hier op te mogen rijden!

  groetjes, Herald

 2. Very nice Kinderbakfiets. My Dutch is not very good, so I couldn’t understand all of the comments above, but we would love to find a bike like this for use here in Portland, Oregon, USA. Is this an old bike? or a recent build?

 3. Dit lijkt inderdaad op een Loekie bakfiets, die tot een paar jaar geleden nog werd geproduceerd. Tegenwoordig alleen nog maar tweedehands te vinden (helaas).

 4. Thanks for all your information. The bike isn’t for sale. I restored it and gave it as a present to my nephew.
  I hope he will look after it and maybe I can get it back when he is grown up 🙂

  1. I just bought an old “kinderbakfiets” and i like to restore it as well. Where did you bought the nice with tires and you have a solid “bagagedrager” is it an original Loeki?

 5. Volgens mij hebben de Loekie fietsen een dubbele stang naar de bak toe en dat heeft deze niet.

  Mooi project, zou u mij meer info kunnen geven van het proces van de restauratie, ik ben namelijk ook op zoek naar zo’n fiets voor ons dochtertje. En je komt alleen maar van die oude fietsen tegen, er zit dus niets anders op dan zelf er iets moois van te maken

 6. kunt u mij misschien meer info geven omtrent de restauratie van deze fiets, ik wil graag ook zo”n fietsje voor ons dochtertje en nu ik dit fietsje gezien heb ben ik een beetje hebberig geworden, erg mooi!!!
  ik zou hem zo van je overnemen!
  ik hoop nog iets van je te horen!

  vr. gr. fam. oomen

  1. Inderdaad een heel mooi fietsje, jammer dat ze ze niet meer maken tegenwoordig
   Met de opoffering van een kinderfietsje is het niet zo moeilijk om een dergelijk fietsje te maken. is dat misschien een idee ?

   Groet Arjan

 7. En dan heb ik spijt dat ik hier de boor draag…
  heerlijk een papa die zich daar op kan toeleggen.
  Benieuwd of u inmiddels de fabrikant hebt kunnen achterhalen, paar jaar verder.
  Mijn broer krijgt in mei eindelijk(! na massa’s meisjes) een eerste stamhouder, overgrootopa heeft heel zijn leven met een bakfiets rondgereden. Zou een prachtig kado zijn voor “Bertus'” zijn geboorte.
  Ik zoek, en dankzij dit soort geslaagde projectjes houd ik het nog wel even vol.
  Heel heel mooi! Proficiat.
  En nu ga ik me toeleggen op fietsopknaptechnieken en stevig verder zoeken, boor aan de kant 🙂
  Groet
  Karen

 8. Een erg mooie Loeki Bakfiets!

  Ik heb er thuis ook nog een staan,maar die ziet er alleen
  niet zo mooi uit als die van jou!

  Hij staat nu op marktplaats!

  Gr.Perry

 9. Goede morgen,

  Kan iemand mij helpen, ik zoek voor ons dochtertje zo’n zelfde bakfietsje als hierboven afgebeeld, kan iemand mij informatie geven, waar deze te koop zijn? bij babykraam nog steeds niet leverbaar, zal toch wel iemand zijn, die dit ook verkoopt?

  groetjes petra

  1. Betse Petra,

   Na een beetje googelen op “kinderbakfiets”en op “Loeki Bakfiets” zag ik er wel een aantal voorbij komen bij de afbeeldingen. Als je dan door zou klikken denk ik dat je een heel eind komt. Het model is wel iets anders, dus ik hoop dat je vind wat je zoekt.

   Groetjes Wessel

   1. Beste Wessel

    Heb er op gekeken, maar die hierboven afgebeeld staat is pas over 2 maanden leverbaar. ze zijn nog niet in produkte. en die andere loekie bakfietsjes zijn echt niet zo mooi als hierboven. Maar bedankt voor de tip.

    groetjes petra

 10. Goeden morgen, laatst vond ik ook TOEVALLIG zo’n soortgelijk bakfietsje met nog de merknaam erop. Uiteraard netjes in orde gemaakt voor onze kleinzoon van 2,5 jr.
  Prachtig fietsje en het merk is “MENTOR”en volgens mij ooit geproduceerd in België, waar ik ook sinds jaren woon. op verzoek stuur ik wel ’n paar foto’s, groet Spierings Nol. info@worldwidetransit.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *