13 gedachten aan “Rijwielfabriek Eris te Scherpenzeel”

 1. ik zag jou Eris fiets op het internet , mijn vader was de eigenaar van de ERIS rijwiel fabriek , ik weet hier dus alles van , zou je contact met mij willen opnemen tel werk 030-6917658 of 0622264719

  1. Dag Hans, ik reageer erg laat door omstandigheden,
   Ik heb de Eris fiets nog en ik wil hem kwijt,
   hij is in een redelijke staat, interesse?
   Mvg Peter

 2. Hans : heb je mischien nog oud folder materiaal hiervan ? en of dokumentatie die je op de site zou kunnen zetten ? Van welke fabrikant betrok je vader de frames of waren die ook eigenbouw? .

 3. ik heb zelf nog verschillend balhoofd plaatjes , mijn moeder heeft nog allerlei andere dingen , de frames en eigenlijk alles werd zelf gemaakt , de oude fabriek is in de oorlog door de duitsers opgeblazen , bel mij anders eens een keer .

 4. Goedemiddag,
  ik heb een Eris fiets, die ik verkopen ga. Ik ben voornemens om hem eerdaags op Marktplaats aan te bieden. Ik las dat je vader eigenaar was van deze fabriek . Misschien hebben jullie wel interesse in de fiets, Het gaat om een herenfiets, wielmaat 28. De fiets is volgens zeggen gemaakt rond 1925. Als je interesse hebt, kan ik evt. foto’s mailen. Ik hoop van je te horen,
  met vriendelijke groet, Peter van Brienen

  1. Hallo,

   Vraagje, ben jij de Peter van Brienen van de Molenstraat in Nijmegen?

   Ik ben de Henk Kraa (geen nadere toelichting nodig, denk ik).

   1. Hallo Henk,
    Ik ben toevallig op zoek naar peter van Brienen.
    Wat was zijn antwoord?
    Was hij de peter die jij bedoelde

    Gr
    John Nijenhof

  2. Goede middag peter
   Ik kom net je bericht pas tegen en vroeg me af of je die fiets nog had?
   Zou je dan willen mailen naar bovenstaande email of bellen naar 0332771113

   MVG Hans Vlastuin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *