Johnny Loco, trioBike en de CargoBee

Er zijn drie opmerkelijke bakfietsen op de markt. Geen ‘Nederlandsch Fabrikaat’, maar wel op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Het gaat om de CargoBee, de Johnny Loco en de trioBike.

trioBike

trioBike

De trioBike is een Deense drie-in-een oplossing voor kindervervoer. Het is een bakfiets, gebouwd van een fiets en een wandelwagen, die losgeschroefd weer gewoon fiets en wandelwagen zijn.
www.triobike.com

CargoBee

CargoBee

Dit bedrijf uit ‘s-Heerenberg verkoopt een prachtige gele bakbrommer, de CargoBee.
www.cargobee.nl

Johnny Loco

CargoBee

Een aluminium ‘cargo cruiser’ in de uitvoeringen Turquoise Dream (afgebeeld), Sinatra en Dutch Delight.
Het Californische Johnny Loco verkoopt naast bakfietsen een grote collectie cruisers.
www.johnny-loco.com

15 gedachten over “Johnny Loco, trioBike en de CargoBee”

 1. Alle Johnny Loco fietsen worden met de hand in Nederland gemaakt. Het bedrijf heeft dichtbij Amsterdam haar eigen fabriek waar ontwikkeling en productie plaats vindt van de “op de Californische cruisers gebaseerde fietsen”

  vriendelijke groet, Support Team Johnny Loco

  1. Ik heb een johnny loco bakfiets met een luxe raincover.
   Maar wat is de raincover een slecht ding .
   Hij houd helemaal geen regen tegen als het heeft geregend staat het bankje met water dus de kinderen kunnen er dan niet in zitten ook als mijn kinderen erin zitten en het gaat regenen dan worden ze bij de ritsen gewoon nat.
   Ik vind het een duur ding en voel mij goed belazerd.
   Ik hoop op reaktie.
   gr jeanet.

 2. Waar kunnen wij in de buurt van Apeldoorn een bakfiets (cargo cruiser) bezichtigen en proberen ?
  Als er een extra bankje geplaatst wordt zijn er dan 4 zitplaatsen ? Inclusief babyschaal ?

 3. Hallo graag wil ik in de omgeving van Rotterdam een Johnny loco bakfiets met trapondersteuning proberen wie weet voor mij een adres.
  Ik hoor het graag tel 06 20792218

 4. @Christina:
  Hoi!
  Ik heb de Johnny Loco bakfiets (zonder trapondersteuning)sinds vorige week en hij is echt super! Ik heb hem gekocht bij rep26 in Gouda. Ik weet dat er daar nog een paar staan die je kunt uitproberen. http://www.rep26.nl/ Weet alleen niet of er ook 1 staat met trapondersteuning maar dat zou je moeten vragen.
  Je kunt bellen voor een afspraak!Ik had er vanmorgen 2 kids in (2,5 jaar en 5 jaar) en 2 volle boodschappentassen en nog fietst hij prima!

 5. Hallo,

  Cruise Control Bikes is een webshop en een winkel in Scheveningen. Zij zijn gespecialiseerd in Johnny Loco fietsen en zo dus ook de bakfietsen van Johnny Loco. In Scheveningen staan altijd een aantal bakfietsen klaar om een proefritje mee te maken. Zie ook de Johnny Loco beachcruisers op http://www.cruisecontrolbikes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *