9 gedachten over “Restauratie Eysink”

 1. Interessant “bouwpakket” op die foto. Ik zou graag in contact komen met de eigenaar hiervan om gegevens uit te wisselen. Zelf heb ik eenzelfde model, rijklaar en in gebruik, maar niet helemaal origineel meer.

  1. Sjoerd,

   Het is even geleden, maar de eigenaar meldt zich. Kun je mij bereiken via een in-mail o.i.d.? Ik kwam m’n eigen foto na al die jaren weer tegen toen ik ging uitzoeken of het misschien een Eysink was, en zie dat de mijne als zodanig getagged is.

   Ik heb hem een jaar of 20 geleden in Raalte gekocht bij een handelaartje. De hele fiets was geteerd over een laag loodmenie en heeft daardoor waarschijnlijk de jaren doorstaan. Hij zou van voor de tweede wereldoorlog moeten zijn, is mij verteld.

   Restauratie hangt nog steeds op een goede trapas voor de 48mm(!) bracket.

   Roel

   1. Hoi Roel,

    Misschien heb ik nog wel een trapas voor je.
    Om daar zeker van te zijn zou je een keer langs moeten komen om te kijken of het de goede maat is maar als je de maten geeft dan kan ik vast kijken of ik iets heb liggen wat in’t ieder geval in de buurt komt.
    Je kunt eventueel een mail sturen naar
    fotomaan@hotmail.nl

    Groetjes van mij,
    Charles Waagenaar

 2. Heb vandaag contact gehad met Sjoerd. Hij heeft nog jasbeschermers van mij overgenomen voor een herenfiets van rond 1930 als ik het goed begreep. Zal een keer bij hem langs gaan om tekijken naar zijn verzameling. Waaronder een Eysink transportfiets die wil ik wel een keer in het echt zien.

  Gr Davy

  1. Nee, een Eysink is dit niet. Dus moet het wel een Cyrus zijn want andere merken met zo’n model frame ken ik niet.

   Groeten,
   Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *