De Durabo transportfiets van Paul Talens

Deze fiets is afgeleefd, maar gaat voor een tweede leven. De restauratieklus zal geen eenvoudige operatie zijn, maar het is een fiets met karakter, deze Durabo uit 1957 (?). Gekocht met spatborden, originele (?) verlichting, ding-dong bel en bagagedrager.

Na een opknapbeurt kan zo’n prachtige transportfiets zo weer 50 jaar mee. Heel veel succes gewenst! Opknappen is niet makkelijk, maar wel dankbaar.

Durabo transportfiets

Durabo transportfiets

Durabo transportfiets

3 gedachten over “De Durabo transportfiets van Paul Talens”

 1. Wat toevallig, of ik heb deze fiets gekocht of eentje van dezelfde leverancier/fietsenmaker.
  Het gaat om een Durabo die ik heb opgehaald in Doetinchem in zeer slechte staat.
  Wat erg opvalt is het magneet stuur met nokken voor bouten en het eigenbouw vrachtrek van buizen. Mijn fiets heeft precies deze zelfde onderdelen erop zitten.

  Ik zal later een foto opsturen,

  vr groeten Sven

  1. Ik ben benieuwd! P.s. er blijken mails regelmatig niet bij mij aan te komen. Ik ben nog op zoek naar de oorzaak. Dus kun je even laten weten als je het opstuurd? Dan weet ik dat ik wat zou moeten ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *