De transportfietsen van Dutch ID

De Lorri, de Filibus, de bakfiets, de Big Wim en een transportfiets. Allen producten van Dutch ID, het nieuwe onderdeel van Amazing Wheels uit IJmuiden.

DoubleDutch

De transportfiets, genaamd Double Dutch, heeft 26″ wielen en is verkrijgbaar in zwart, rood en groen. Het is een nieuw model, kosten 650 euro.

Edit, 16 feb. 2011: Nieuwe afbeeldingen toegevoegd:

Meer info op dutch-id.nl.

97 gedachten aan “De transportfietsen van Dutch ID”

 1. Al 2,5 jaar heel blij met mijn , rode, Double Dutch. Ik heb hem 2e hands gekocht bij plaatselijke rijwielhandel, de fiets stond in een hoekje van de winkel. Ik hoop nog jaren, dagelijks, fietsplezier te hebben van mijn Double Dutch transport fiets.

 2. Ik zoek vor mijn transport-fiets double dutch ID een veer,dat het voorwiel
  recht houd
  Het is een soort rubber staafje
  Wie weet waar ik dit zou kunnen kopen?
  Mocht iemand dit weten gaarne bericht

 3. Ben ook erg blij met mijn double dutch alleen 1probleempje ik heb een dochter van 3jaar en kan nergens een passend achteropstoeltje vinden?. Iemand een idee??

   1. Beste Louise, is je rode double Dutch nog te koop. In welke staat is hij, hoeveel versnellingen zijn het, waar woon je en wat is je vraagprijs?
    Ik hoor het graag van je,
    Met vriendelijke groet, Alma

 4. Hoi allemaal,

  Ik heb wegens gezondheidsredenen helaas mijn zwarte dames Dutch ID transportfiets te koop. Er zitten roze banden en een roze krat op, maar deze kunnen natuurlijk gemakkelijk vervangen worden mocht dit niet je smaak zijn. Ik woon in Groenlo en hij staat ook op marktplaats. Dus mocht je interesse hebben in deze geweldige fiets…

  Met vriendelijke groet,

  Maud

 5. Heeft er iemand enig idee waar ik een nieuwe kettingkast voor mijn double dutcht dutch id damestransportfiets kan bestellen? Heb de fiets al 10 jaar en ben er aan verknocht.
  Marie-Louise

 6. Wij zijn ook altijd tevreden geweest over de Double Dutch. Maar nu toch te koop vanwege gewijzigde omstandigheden. Het is een zwarte, met een stevige, grijze krat voorop (maar die kan er natuurlijk vanaf). Rode krantentassen krijg je er desgewenst bij (maar ook dat is optioneel).
  Vraagprijs €450.-
  Gewoon even mailen,
  Groeten, Koen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *