Groene transportfiets

Hallo Bas,

Deze week heb ik een transportfiets aan mijn verzameling toe kunnen voegen. Op de bijgevoegde foto’s is hij te zien in de staat zoals ik hem heb gevonden, compleet met melkbussendrager met trekhaak. De bijbehorende aanhanger was jammer genoeg niet meer in het bezit van de familie die hem vroeger in gebruik had. Ik heb nog niet kunnen achterhalen om wat voor merk het gaat. De achternaaf (Husqvarna Novo) vermeldt het jaartal 1954. Opvallend detail is dat achter aan de zadelbuis pomphouders zijn gesoldeerd. Enig idee wat voor fabrikaat de fiets is?

Groene aanwinst

Groene aanwinst

Groeten,
Sjoerd

p.s.
De fiets is inmiddels niet meer groen en weer gebruiksklaar.

2 gedachten aan “Groene transportfiets”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *