14 gedachten aan “welkom bij de transportfietsen site”

 1. Heren, en dames liefhebbers van deze mooie fietsen; wat een ontdekking. Ik zit al een hele tijd te smullen van alle informatie. Een ding kan ik nog niet vinden. Waar koop ik een nieuwe, echt goede, transportfiets? worden die nog gemaakt? of ben ik gedwongen iets als een Konan te kopen? Bestaat de oude Hollandse fiets nog?

  Groeten.

  Marcus uit Utrecht

 2. Hoi Marcus,

  Nieuwe, echt goede transportfietsen worden door liefhebbers gemaakt. Op deze site staat bijvoorbeeld een Juncker die in nieuwstaat is gebracht (en te koop is op Marktplaats).
  Moderne transportfietsen zijn te vinden in de categorie modern.
  Deze fietsen zijn prachtig om te zien, maar soms niet erg degelijk, de Kronan is hiervan een goed voorbeeld.
  ’t Mannetje in Haarlem bouwt transportfietsen precies na.

  Maar het leukst is een oude transportfiets kopen en deze zelf opknappen. Dan heb je een bijzonder stevige, mooie en originele fiets, die zo weer vijftig jaar meegaat.

  Met vriendelijke groet,
  Bas

 3. Na een nieuwe versie van de software die vorige week is geïnstalleerd (alleen leden die inloggen zullen dit merken) is nog iets gewijzigd:

  Ik heb een nieuw spam-filter aangebracht (Akismet), want er werden allerlei zaken gepost die niet thuishoren op een site over oude fietsen.
  dit gebeurde door ‘robots’ die het internet afstruinen op zoek naar invulformulieren. Inmiddels zijn de eerste 65 spam-reacties gefilterd!

  Mochten nu onterecht jullie bijdragen gefilterd worden, hoor ik het graag!

  1. Ook ik feliciteer jullie allemaal met dit jubileum ! Bas en Jeroen bedankt voor jullie inzet en enthousiasme ! Een genot om als liefhebber alles voorbij te zien komen ???.

 4. Dat is zeker een felicitatie waard! Hopelijk nog vele jaren erbij, altijd interessant om berichten en reacties te lezen, en ik steek er regelmatig wat van op. Bedankt voor al je werk en tijd die je hierin stopt Jeroen!

  1. mooi dat we zover gekomen zijn
   en zeker leuk dat er elke keer toch nog bijzondere en leuke projecten langs komen
   ik ben benieuwd wat er nog langs gaat komen
   stuur je binnen kort wel even wat leuks op jeroen is het wel waard voor de moeite die je voor mij en anderen erin hebt gestoken om op zoek te gaan naar geschiedenis en tips en tops
   nog niet stopppen he jeroen

 5. Gefeliciteerd en veel dank zowel aan Bas die aan de basis stond en Jeroen die er zoveel tijd in steektook aan allen die dit forum zo levendig en interessant houden door items in te zenden/ en te publiceren ; een schat aan informatie en document voor het nageslacht !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *