Fongers transportfiets gezocht

Ik zoek een complete en originele Fongers transportfiets uit of voor de oorlog, na mag eventueel ook.

Als je iemand weet die me deze wil/kan aanbieden, hou ik me aanbevolen. Voor deze gouden tip, heb ik uiteraard een passende en leuke reactie terug!

Eventueel (in)ruilen mijn 1966 Andrelon Gazelle transportfiets. Bij voorbaat dank voor je reactie,

Met vriendelijke groet,

Wouter van Munster
Contact gegevens bekend bij redactie: redactie@transportfiets.net

7 gedachten over “Fongers transportfiets gezocht”

  1. Een originele en complete transportfiets van mijn favoriete merk Fongers, zou ik top vinden.
    Ik heb niet alleen de hierboven genoemde Andrelon Gazelle transportfiets uit 1966 (in) te ruilen maar inmiddels ook een hele mooie hoog originele en complete Gazelle 26 inch transportfiets uit 1962. Via de redactie kan je me bereiken. Hartelijke groet, Wouter

  2. Als u uw Fongers transportfiets aan wilt verkopen en niet ruilen, is dat uiteraard ook prima. In het maart 2019 nummer van De Oude Fiets, licht ik u toe waarom ik een bezoekwaardige authentieke Fongers rijwiel collectie opbouw.

    1. Nee het was iemand uit Schiedam schijnbaar ook een Fongers verzamelaar het waren 4 Fongers transportfietsen en een Fongers herenrijwiel uit 1912 schijnbaar afkomstig uit een hele grote oldtimer verzameling in de breedste zin van het woord

      1. Dat maakt me benieuwd! Ik ken maar een stuk of 4 bewaarde Fongers transportfietsen, dus dat zou een verdubbeling kunnen zijn. Of het zijn dezelfde exemplaren die meerdere malen al van verzameling zijn gewisseld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *