Andrelon Gazelle uit 1966 van Wouter

Mijn 1966 Gazelle is klaar. In volledig originele en complete staat, alleen nieuwe banden. Heeft dienst gedaan bij de Andrelon fabrieken eind jaren 60. Begin jaren 70 gekocht door hun onderhoudsmonteur en daarna vooral binnen gestaan. Letterlijk nauwelijks gebruikt. De originele zwarte Vredestein extra zwaar transportbanden lagen er nog om. Vervangen door deze Continental. De conditie van deze fiets is zeer goed, zowel lak als chroom en technisch. Als er weer eens een rit is met transportfietsen, hoor ik dat graag!

Met vriendelijke groet,
Wouter van Munster
Barendrecht

2 gedachten over “Andrelon Gazelle uit 1966 van Wouter”

  1. Wat een pareltje is dit, was het nog nodig om hem Ć¼berhaupt af te stoffen? Zou trouwens een reclame voor Andrelon kunnen zijn (“de tijd staat stil voor uw haar” of zoiets).
    Groet,
    Arnold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *