Stangen met ogen

Hallo,

Ik ben weer een project begonnen maar wil weer weten van wanneer deze fiets is en welk merk (zie foto,s) het nummer is 10788 tevens wil ik ook vragen waar die ogen voor zijn tussen de twee stangen wat heb daar aan opgehangen en waarvoor diende het.

Alvast bedankt

Mvg johan

Update:

6 gedachten over “Stangen met ogen”

    1. Zover ik heb begrepen is het ook een zitje uit die tijd maar het fietst best wel lastig ik heb hem er voorlopig even afgehaald tot mijn dochter groot genoeg is.

  1. Beautiful bike!
    The chainring and headbadge look like Gazelle, but I’m not sure… could you add some more photos?

  2. Bij een van mijn transporters zitten er 2 ogen aan de bovenste horizontale buis, ik heb er een reclame plaat tussen gemaakt van ongeveer 6 cm hoog. Tussen de 2 horizontale buizen dus, volgens mij zijn ze daar voor bedoeld.

  3. Christophe, only the frame is gazelle i could not found the original parts so i did it with other parts from that timeperiod.
    Photo, are send to the site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *