14 gedachten over “Speciaal oud zadel op nieuwe tranporter”

 1. Hoi Jonathan,

  Het frame van het zadel en de enkele neusveer heb ik op mijn Juncker zitten en dat is van Lepper maar het leren dek is inderdaad apart.
  Bij mij zit er een dubbele zadelstrop in voor een haakse zadelpen. Ik vermoed dat die bij jou vervangen is voor een enkele.
  Als je de documentatie van Erwin hebt gezien dan krijg je een idee over de hoeveelheid verschillende modellen die er ooit gemaakt zijn dus misschien is dit ook wel zoiets wat ze ooit geprobeerd hebben maar niet populair is geworden.

  Zit het lekker?

  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

  1. Nou ik heb hem niet gekocht gewoon tegen gekomen, ik zal proberen de collega op te snorren.

   Als er mensen graag zon bordje hebben, laat maar weten, hier gooien ze ermee…..

   1. En met 27 kilo graan van Zevenbergen, door de polder, weer terug naar huis gefietst. Geen centje pijn, Geen knars geen piep, niks. Had ik met mijn coole nieuwe fiets niet hoeven te proberen.

   2. Roeland mooi filmpje , mooie omgeving , mooie muziek , mooie schilderwerken en tenslotte prachtig dat je nog altijd zo in je sas bent met je transportfiets mvr grt

    1. Ja hij rijdt nog steeds als een zonnetje. En zelfs met 27 kilo graan, van Zevenbergen naar Breda, geen enkel probleem. Dat was dus een uitstekende investering.

 2. Hoi Roeland,
  Je hebt een fantastische leuke rit op film gezet. Hartstikke leuke fietspaadjes waar je niet gestoord wordt door auto’s en waar je kunt genieten van de natuur. Ook de filmbeelden van en in de galerie zijn entertainment, Bedankt hiervoor. Ik zal zeker eens naar Zevenbergen gaan om de galerie te bezoeken.
  Gegroet Peer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *