Gazelle transport

Transportfietsnet

Ik wil mijn gazelle gegevens bij jullie graag plaatsen.
Mijn gazelle transport fiets heb ik een keer van mijn buurman(die bakker was geweest) gekocht, misschien wel 20/25 jaar geleden. En toen gelijk gesloopt en geschuurd en gespoten, maar niet goed gelukt.weer geschuurd toen laten poederspuiten maar ook niet goed gelukt.
Naar een aantal jaren weer opgepakt en weer geprobeerd te spuiten toen met de spuitbus en aardig gelukt!
toen in elkaar gezet, het is goed gelukt iegelijk te mooi geworden.
Het frame nummer is 244783 bouwjaar +/- 1920
Wat onderdelen laten verchromen.
Nieuwe banden/spaken/pedalen.
Gazelle stickers opgeplakt.
Verlichting opgezet niet orgineel wel gepolijst (koper kleur).

De groetjes Cor

Eén gedachte over “Gazelle transport”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *