6 gedachten aan “Convoi exceptionnel 2”

  1. Hoi Charles.
    Voor zover ik heb begrepen is deze meneer met zijn automobiele driewieler op weg naar een schroothandelaar. Ik denk dat hij de driewieler mee terug naar huis heeft genomen voor een volgende last. Er staan 17 miljard auto’s op de wereld. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat we dit soort plaatjes vaker gaan zien. Ik heb ook al een foto gezien van een stel Afghanen die een auto op de zelfde wijze vervoerden op een kameel.
    Groeten,
    Roeland.

      1. Hoi Charles.
        Zo te oordelen aan het filmpje is de menselijke maat in Tilburg al behoorlijk aan het terugkeren. De terugkeer van de transportfiets in het straatbeeld is in heel Nederland al een feit. Ik zie dat wel als een vaag voorteken van maatschappelijke veranderingen die zich door gaan zetten. Zeker als brandstof prijzen gaan stijgen. Misschien zien we straks ook in Nederland nog een auto op een bakfiets naar de schroothoop gaan. Ik zie het al helemaal voor me. Misschien een idee voor een nieuw schilderij. Een auto naar de schroothoop brengen en daarna met elkaar vegitarisch gaan eten van het geld wat daarmee verdiend is. Prachtig.
        Groeten,
        Roeland.

        1. hey roeland, ik zag vorige week jou mooie schilderij van voor your eyes only. en een artikel in een blad.( issus ) ofzo was de naam en met nog meer mooie schilderijen.

          Veel sucses met et volgende project

          Gr helmut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *