Herplaatsing “Hommage aan de middenstand”

Het gestolen kunstwerk van de transportfiets met bestuurder “Hommage aan de middenstand” te Megen wordt opnieuw gemaakt en herplaatst.

Donaties voor restauratie zijn welkom bij de Heemkundekring Megen:
Penningmeester W. Verstrate
Telefoon 0412-462369 of 0412-463088

De herplaatsing vindt waarschijnlijk plaats op vrijdag 10 september om 15.00u. Charles houdt ons op de hoogte van eventuele wijzigingen, want hij heeft het volgende idee:

Op deze dag ook een transportfietstoer organiseren, om bij de onthulling aanwezig te kunnen zijn met een groep transportfietsen met bestuurders.

Vertrekpunt is station Oss, Nijmegen of Den Bosch, verharde wegen en mooie route!

3 gedachten aan “Herplaatsing “Hommage aan de middenstand””

    1. Hoi Roeland,
      De tocht naar Megen gaat door maar om daar iets definitiefs over te zeggen moet ik even wachten op antwoord van de voorzitter van de heemkundekring Megen.
      Als ik dat ontvangen heb laat ik meteen weten of het de 13e of misschien de 10e september wordt want dat is nog niet duidelijk. Het vertrekpunt wat het dichtste bij is en waar je met de trein kunt komen is Oss. Dus ik wil voorstellen om van daar uit te vertrekken naar Megen.
      Hoe laat dat moet gaan gebeuren en waar we dan samenkomen moet ik nog even uitzoeken maar dat lijkt me geen probleem.
      Ik houd je op de hoogte van de ontwikkelingen.
      En het mailadres van de mailgroep@transportfiets.net bestaat ook nog.
      Als iedereen die meedoet met de transportfietstoeren in de toekomst zich daar meldt dan komt er wat overzicht zodat het duidlijk wordt dat iedereen van informatie wordt voorzien.
      http://www.transportfiets.net/2009/12/15/de-mailgroep-van-transportfiets-net/
      Groetjes van mij,
      Charles Waagenaar

  1. Hallo Roeland en Charles en volgende,
    Ik heb net even gekeken maar de afstand Station Oss via Macharen naar het monument te Oss is ongeveer 7,5 à 8 kilometer dus ik kan gewoon mee fietsen en weer terug, ik hoop dat er een grote opkomst zal zijn om de mensen in Megen te steunen.
    Gevoelsmatig is dit ook meer als een willekeurig bronzen beeld,ik vind hem zelfs op jou lijken Charles, en ik zou hem ook zo willen noemen.

    Vrolijke groet Herman van Boxtel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *