5 gedachten over “Gazelle 1956”

 1. Hallo, ik heb als het goed is
  deze gazelle dienst fiets maar ik kan er weinig over vinden
  ik wil hem eigenlijk restaureren/opknappen
  omdat hij langzaam uit elkaar valt
  dit is een foto van zoals hij er ong. 1 jaar geleden uit zag,
  http://nl.tinypic.com/r/123twqu/6
  Laats hebben vandalen hem op de grond getrapt en is het voorwiel volledig in slag geraakt en nu zoek ik een nieuw wiel, weet iemand waar ik deze kan kopen? Verder is alles nog zoals op de foto, ik ben wel van plan binnenkort een nieuw zadel aan te schaffen.

  mvg lars

  1. Hallo Lars
   Je kan op zoek gaan naar een” orgineel ” donor wiel,maar misschien kan je hem opnieuw spaken,(of laten spaken)blijf hij in ieder geval wel orgineel!!
   Groeten Ad

  2. Hoi Lars,
   Als je aan een velg kunt komen wil ik de oude as er wel in spaken.
   De Gazelle van mijn vriendin is van de zelfde lichting en daar zitten ook verchroomde velgen in en de as die ik op de foto zie is volgens mij hetzelfde en van mooie Gazelle kwaliteit dus als je die kunt handhaven moet je het niet laten.
   Kijk maar.
   Groetjes van mij,
   Charles Waagenaar

 2. De achtervelg/wiel is al eens vervangen want daar zit een wiel op van 1999
  dus misschien is de voorwiel ook al vervangen, als hij neit origineel meer is ga ik denk ik wel een nieuwe aanschaffen, maar iig bedankt šŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *