“Dragerfiets”

Hello,

Ik ben een Engelse eigenaar en een enthousiast van de dragerfiets. Ik heb twee dragerfietsen. Één van onbekende vervaardiging en één een Koninklijke Enfield. Ik vond uw website door foto’s op Flickr.com te bekijken.

Bron: gnome.service

Ik heb vele mijlen bereden die op mijn onbekende fiets vaak geld voor liefdadigheid opheffen. Ik heb wel 76 mijlen (125km) in één dag bereden.

Ik kan slechts aan u schrijven door Babelfish te gebruiken om in het Nederlands te vertalen. Er is een groeiende rente in Engeland om de oude dragerfietsen te bewaren. Wij hebben zelfs het hebben van een nationale vergadering van enthousiasten besproken. Misschien konden wij tot het een Internationale vergadering maken of zouden wij aan Nederland moeten komen? De foto’s van mijn fietsen zijn op Flickr.com mijn gebruikersnaam Gnome.Service is (het is een Engelse grap!). Gelieve te nemen contact per e-mail op als u aan zou houden van. Ik ben droevig ik het geen Nederlands kan lezen.

Rit veilig,

Matthew – in Norfolk, England just across the North Sea (Nord See)

3 gedachten aan ““Dragerfiets””

  1. Het lijkt wel een Raleigh,dunne spatbord stangetjes bolle spatborden en het stuur met stalen remstangen ,ook het model voortandwiel lijk op de mijn Raleigh die ik had.(zie op deze site)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *