7 gedachten over “Albert Heijn uit een grijs verleden”

  1. Sluikreclame 😉 Toch een leuke foto! Maar die fiets is niet uit 1887 hoor. Kan iemand ‘m identificeren? Hij heeft een voorstandaard zo te zien, er waren niet veel merken die dat hadden.

  2. De foto is volgens mij van +/- eergisteren, met een leuk sepia filtertje….. De fiets is dezelfde als die op de foto bovenaan deze pagina tegen de muur staat geparkeerd, ik denk dat ze daar een leuk prentje mee hebben geschoten. Heeft iemand die fiets wel eens in het echt gezien? Ik ben sinds ik 7 was niet meer in de Zaanse Schans geweest.

    1. Ja, nu je het zegt! Het is hem gewoon. En dat “voorstandaard” is volgens mij meer gewoon een display standaard dat even omhoog gedraait is maar geen echt klapstandaard. Je ziet hem ook op de bovenfoto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *